Hirdetés

Alien Breed: Impact - Júniusban érkezik

|

Az eddig Xbox exkluzív Alien Breed remake végre PC-re megérkezik.

Hirdetés

Tavaly mág csak a nyálukat csorgathatták a PC, és a PS3 tulajok, ugyanis az Alien Breed Evolution Xbox LIVE exkluzívnak indult. A Team17 már akkor letette a nagyesküt, hogy a többi platformra is jön az Alien Breed Evolution, de eddig kellett várnunk.

Az Alien Breed: Impact névre keresztelt projekt június 3-án érkeik PC-ra, pontosabban a Steamre. Az eredeti remake-hez (teccikérteni) képest is egy csomó újdonság lesz a játékban. Az egyszemélyes kampány 5 helyszínen játszódik, de ez csak a kezdet. Egyedül tolhatunk még freeplay-t, ami azt jelenti, hogy kóborlunk, irtunk, és minél tovább életben maradunk. A legtutibb persze a kétszemélyes co-op, amikor is három speciálisan kialakított térképen kell társunkkal vállvetve az alien hordák támadását túlélni. Tunigolható fegyverek, Steames multi, egy tonna achievement, hát mi kell még? Aki pedig most előrendeli, 10,12 eurót kell csak leszurkolnia érte a Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)