Hirdetés

Alien Breed trilógia - 2,5 millió dollárba került

|

Sokszor előfordul, hogy csak találgatunk, mennyibe is kerül egy játék kifejlesztése - most megtudhatjuk.

Hirdetés

A Team 17 egykor az egyik legjobb Amiga fejlesztő volt olyan címekkel, mint Alien Breed, Assassin, Project-X, Body Blows, Alien Breed 3D vagy a Worms. Ez utóbbi franchise több, mint 12 millió darabot adott el a későbbiekben más formátumokon is.

A Team 17 most az egyik leghíresebb játéksorozatát, az Alien Breedet újítja fel éppen.Az Xbox Live Arcade trilógiát a cég nem kevesebbért, mint 2,5 millió dollárért (490 millió forint) fejlesztette ki.

A Worms és a Worms 2 kiadása után, amely változatlanul az XBLA top ten listájában vannak a Team 17-nek volt elég önbizalma, hogy újra saját digitális kiadásba kezdjen. Az Alien Breed fejlesztéséhez 30 új embert kellett felvenniük, akiknek 14-15 havi munkájuk van a játékban.

"Ezzel ez minden idők egyik legdrágább digitális címe lett" - mondta a játékról Marty Brown stúdióelnök. A játékot októbertől kezdve három részben adják majd ki , és összesen 15 órányi játékélmény lesz élvezhető benne.

Az egykori Amiga siker újragondolását először múlt hónapban Newcastle-ben mutatták be, és nagy sikert aratott azok körében, akik látták. Egy tény - Amigán az egyik legjobb játék volt a maga idejében.

UPDATE: Az Alien Breed Evolution PS3 változata később követi majd az Xbox Live verziót - a játék egyelőre XBLA exklúzív lesz.

Az első rész öt szintből áll majd, mindegyik szint kb. egy órás lesz. Emellett még egy három órás co-op is megtalálható lesz benne, amely független tartalom lesz.

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)