Hirdetés

Alien: Isolation - meddig éled túl, ha több xenomorph is vadászik rád?

|

Egy modder feljebb tornázta egy kicsit a nehézséget.

Hirdetés

Megjelenése óta szép kis rajongótáborra tett szert a Creative Assembly lopakodós horrorjátéka, az Alien: Isolation, amely hamarosan további játékosokkal bővül majd, amint megjelenik a Nintendo Switch-változat is. Szerencsére a modderek tesznek róla, hogy a PC-sek mindig találjanak valami változatosságot az Alien elől való bujkálásban, a mostani ötlet például a nehézségi szintet emeli. 

Hirdetés

Matt Filer munkája, az Aliens: Isolation durván megnehezíti a játékosok dolgát, ugyanis több xenomorphot is belepakol a The Creative Assembly játékába (ahogyan azt a plusz s betű is jelzi) és természetesen egyiket sem ölhetjük meg, így ugyanúgy a kitérés és lopakodás lesz a feladatunk, mintha csak egy savas vérű szörnyeteg vadászna ránk. Íme egy kis ízelítő a játékmenetből: 

Sajnálatos módon a mod még nem jelent meg és dátumot sem kaptunk hozzá, de amint kiderül, azonnal szólunk, hogy a ti álmotok se legyen békésebb a miénknél. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)