Hirdetés

Alien: Isolation - nem készül a folytatás

|

Több Alien játékon is dolgoznak a háttérben, de ezek közt nincs ott az Alien: Isolation 2.

Hirdetés

Elég nagy pofonba szalad bele a FOX a napokban, amikor a nagy hype után bejelentették, hogy mobilokra érkezik az Alien: Blackout. Hogy elkerüljék a népharagot, gyorsan hozzátették, hogy persze több Alien címen is dolgoznak, a részletekbe azonban nagyon nem mentek bele.

Hirdetés

A Variety egyik riportere készített is egy interjút a FoxNext alelnökével, TQ Jeffersonnall, aki elmondta, hogy igen igen, minden sínen van, de az Alien: Isolation 2-t illetően nincsenek terveik:

Ez nem ennyire bináris. Rengeteg történet van még, amit elmesélhetünk a franchise-on belül. Mesélhetünk Amanda Ripley-ről úgy is, hogy nem egy Isolation játékról van szó.

Jefferson kommentálta a Diablo Immortallal felállított párhuzamot is:

Látom, hogy miért vonnak párhuzamot a rajongók a két bejelentés között, de szerintem ezek elég elrugaszkodottak. A Diablo balhé a free-to-play mobiljáték miatt robbant ki. A miénk egy prémium cím, ahol egyszer kell fizetned és kész. Ez így nyújt teljes élményt.

Kíváncsian várjuk, mi készül a háttérben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)