Hirdetés

Alien: Isolation - egy moddertől jön a VR támogatás

|

Egy lelkes rajongó befejezi a munkát, amit még a Creative Assembly kezdett el.

Hirdetés

A Sega először maga demózta VR-ban az Alien: Isolation játékmenetét, de végül nem kapott VR támogatást a cím. A fejlesztők azt nyilatkozták, hogy az csak egy koncepció bemutató volt, és a játék nem fogyott olyan jó, hogy aztán megcsinálják a módot megjelenés után.

Szerencsére léteznek még lelkes modderek, akiket nem érdekelnek az eladási számok. Nibre fogta, és nekiment a melónak, amit a Creative Assembly befejezetlenül otthagyott. Egész jól halad a moddal, egy videóban be is mutatta, hogy hol tart.

Ahogy láthatjátok a játékos kikukucskálhat a falak mögül, és mozgathatja a fejét hackelés közben is, köszönhetően a fejkövetésnek. Persze az egész még közel sincs a végleges változathoz, remélhetőleg emberünk be fogja fejezni a munkát és végignyomhatjuk majd az egészet így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)