Hirdetés

Alien prequel - Valójában két film, 3D-ben

|

Újabb információk láttak napvilágot a savas vérű idegenek következő eljövetelét illetően.

Hirdetés

Nem meglepő, hogy Hollywood nagy öregje is fejet hajt a James Cameron-féle Avatar által kiváltott divathullám előtt, magyarán 3D-ben forgatja le az 1979-es Alien előzményét.



Az igazat megvallva, erre számítani is lehetett. A 3D ellenzői bizonyára nem sikongatnak most örömukben, ugyanakkor ez a megoldás még mindig jobb, mint egy utólagos konvertálás, amit a stúdió erőltetett volna rá a produkcióra. A Cameron által kifejlesztett technológia hátránya viszont az, hogy erős megvilágítás mellett kell a felvételt elkészíteni, s végül utólag visszasötétíteni, árnyékolni a hangulat megteremtése érdekében.
Jóval nagyobb horderejű viszont Scott azon kijelentése, miszerint két filmben meséli el az előzményeket, melyekben fontos szerepet kap a Space Jockey néven emlegetett faj is, kiknek lezuhant úrhajójáról származott az a dög, amelyik néhány óra leforgása alatt felszecskázta a Nostromo legénységét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)