Hirdetés

Alien Rage - metálos a launch trailer

|

A City Interactive közelgő sci-fi játékának legfrissebb videója megérkezett hozzánk és komoly riffekkel és plazmavetővel hirdeti büszkén a holnapi megjelenést.

Hirdetés

Az Alien Rage igazi klasszikus FPS: agyatlan alienekre kell lőni mindennel, ami kezünk ügyébe kerül egy sci-fi világban, ahol valamilyen oknál fogva mindenki a mi bőrünkre pályázik. Ennyi elég is tálalásnak, úgy is csak az a lényeg, hogy folyosókon megyünk előre, és pumpáljuk a lőszert minden furán vigyorgó élőlénybe.

A City Interactive retro lövöldéje holnaptól válik elérhetővé a Steamen. A csodás pillanat tiszteletére a fejlesztők össze is dobtak egy laza kedvcsinálót, ami tökéletesen lefesti, hogy mi vár ránk, ha bezsebeljük az (egyelőre 20% kedvezménnyel előrendelhető) Alien Rage-et.

A fentiekből látható, hogy a történet nem egy Bioshock: Infinite de legalább nem néz ki rosszul és tökéletes stresszoldónak ígérkezik. Az Alien Rage PC mellett még Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)