Hirdetés

Alien Swarm - Launch és gameplay trailerek

|

Egykoron még MODnak készülr az UT 2004-hez, most meg önálló játék lett...

Hirdetés

Az Alien Swarm önálló, négy játékosos co-op taktikai játék lett - hétfőn meg is jelenik.

A Valve két éve vette fel azokat, akik a MOD-on dolgoztak (látjátok, érdemes JÓ modot csinálni). Azóta a srácok a Left 4 Dead sorozaton, most pedig a Portal 2-n dolgoznak, de ki tudtak magukból facsarni egy kis extra időt, hogy az Alien Swarm full Source játék legyen.

A játék régi idők arcade játékaira hasonlít - felső nézőpontból látjuk embereinket. Nyolc egyedi karakterből lehet választani, akik 4 klasszt képviselnek - aztán már lehet is gyepálni az alieneket mintegy 40 különböző fegyverfajta segítségével. A játékosok szintet lépnek, ahogy előre haladnak, így hozzájuthatnak perzisztens tárgyakhoz is.

Hétfőn nemcsak a játékot adja ki ingyen a Valve, hanem a játék teljes kódját és a moddoló eszközeit is. Egy egyszerű négyzetháló alapú editorral bárki moddolhat új pályákat és eseményeket az Alien Swarmnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)