Hirdetés

Alien Swarm - Megkapta a Left 4 Dead AI Directorát

|

Úgy özönlenek a szörnyek, mint a zombik a Left 4 Deadben.

Hirdetés

Mióta a Valve kihozta ingyenes kooperatív szörnydarálóját, a sok visszajelzés néhány fontosabb változtatásra ösztökélte a készítőket.

Így azért, hogy minden egyes küldetés más és más legyen, a Valve betette a játékba az új Onslaught játékmódot és ezzel együtt a Left 4 Deadből ismert AI Director Alien Swarmra szabott változatát. Ez több tényező alapján, mint pl. a csapatra nehezedő nyomás számolja ki, hogy mikor és mennyi dögöt ereszt a torkunknak. Egy új nehézségi szint is került a játékba. A „Brutal" azoknak a csapatoknak lehet a kedvence, akinek az „Insane" nem volt kellően őrült nehéz. Az csupán mellékes, hogy maguk a készítők sem tudták végigvinni az új nehézségi fokozaton a játékot. Az Alien Swarm egy ingyenes Source motoros, felülnézetes kooperatív lövölde, amit bárki letölthet Steamen keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)