Hirdetés

Alien vs Predator Requiem: Razzie-díjra terjesztették fel

|

A hír egyedüli szépséghibája, hogy a Razzie-„díj” nem az év legjobb, hanem a legpocsékabb alkotásait jelöli. Az AVPR két kategóriában is szerepel.

Hirdetés

A Colin és Greg Strause rendezésében készült sci-fi „eposz” a „worst excuse for a horror movie” (kb.: „legrosszabb kifogás egy horrorfilmre”, vagy egyszerűen csak „legpocsékabb horrorfilm”) kategóriában küzd majd meg a Captivity, a Hannibal Rising, a Hostel II és az I Know Who Killed Me című „alkotásokkal”. A másik kategória a „legrosszabb előtörténet, vagy folytatás” („worst prequel or sequel”), amelynél a következő filmek rendezőinek kell izgulniuk, hogy jaj, csak nehogy az AVPR győzzön: Daddy Day Camp, Evan Almighty, illetve úgyszintén a Hannibal Rising és a Hostel: Part II. A kétes értékű „díjakat” február 23-án osztják ki az USA-ban található Santa Monica-ban egy arany(ozott) málnaszobor képében. És hogy miért éppen málna? Az angolban a málna (raspberry) „gúnyt kifejező prüszkölő hangot”, illetve „lekicsinylő, megvető mozdulatot” is jelent. A Razzie díjakról ITT olvashattok még további információkat. A büszke „győztesnek” kijáró csodás málnaszobrot pedig alant láthatjátok.

award_picl.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)