Hirdetés

Aliens: Colonial Marines - a Wii U változat lesz a legjobb

|

A Gearbox feje szerint a megjelenés előtt álló konzolon lesz a legjobb régóta várt sci-fi akció-horror.

Hirdetés

Ha minden igaz, még ebben az évben debütál a Nintendo következő generációs konzolja, ami becsült nyers teljesítményét tekintve nem jelent akkora ugrást az Xbox 360 - PlayStation 3 kettőshöz képest, mint azt elvárhatnánk. A külön érintőképernyővel ellátott kontroller viszont már sokkal inkább alkalmas arra, hogy megmozgassa a fejlesztők fantáziáját.



A Wii U-ra bejelentett címek között találhatjuk a Gearbox Software által 2006 óta kalapált Aliens: Colonial Marines FPS-t is, minek kapcsán a stúdiót vezető Randy Pitchford nem győzött áradozni a konzolban rejlő lehetőségekről.



"Annyival többet nyújt a Wii U változat. Egyetlen másik platform sem képes arra, amire a Wii U. Ha szereted a 360-as játékokat, akkor nem szoktál hozzá ahhoz, hogy egy olyan világban legyél, ahol rendelkezésedre áll ez az új kezelőfelület. Ám amint megbarátkozol vele, el tudod képzelni a lehetőségeket: némelyik egyszerűen nem valósítható meg olyan platformon, ami nem rendelkezik ezzel az eszközzel.
Rengeteg lenyűgöző lehetőség rejlik benne, amitől egyedi és kielégítő élményben lesz részünk ezen a platformon. Odafigyeltünk rá, hogy alaposan kihasználjuk."



Azt is elárulta, hogy szerinte már nincs sok hátra ahhoz, hogy a Nintendo megossza a nagyközönséggel is a konzol specifikációit, s amikor ez megtörténik, akkor ők is elmesélhetik, hogy miként használja ki mindezt az Aliens: Colonial Marines.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)