Hirdetés

Aliens: Colonial Marines - Hamarabb itt lesz, mint gondolnánk

|

Nem is olyan régen, még arról is szó volt, hogy leállítják a legújabb Aliens játékot.

Hirdetés

Ezzel szemben hirtelen egy megjelenési dátumot kapott a játékos társadalom. Arról már szóltunk, hogy a játék fejlesztése nem állt le,viszont egy kicsit talán egyszerűbb lesz, mint azt a Gearbox eredetileg eltervezte. A Left 4 Dead szerűre átalakított játékmenetről keringő pletykákat erősíti a megjelenési dátum is. Elvileg 2009 első negyedévében számíthatunk majd a megjelenésre. Ez azt jelenti, hogy április és június között kell keresgélni, ez az időszak fedi le ugyanis a Sega pénzügyi első negyedévét. A megjelenésnek ugyan örvendezni kell, de azért egy kicsit be is parázhatunk, hiszen a legtöbb rajongó egy AVP szerű, erős egyjátékos kampánnyal rendelkező alkotásra számított. Tény, hogy a Left 4 Dead is pompás kis gamma, de kétséges, hogy az Aliens: Colonial Marines hasonló sikereket érne el, ha egy az egyben lemásolja annak játékmenetét, és csak a szereplőket változtatja meg. A Gearbox ugyan nem szokta elsietni játékai piacra dobásást, viszont elképzelhető, hogy jelen esetben a Sega emberei is "odahatottak" kicsinyt. Személy szerint nagyon bánnám, ha nem lenne erős single player része a játéknak, de az is kétségtelen, hogy egy Left 4 Dead szerű multi-móka is jól hangzik az Aliens világában. 

 

aliens-colonial-marines-8.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)