Hirdetés

Aliens: Colonial Marines - Él és élni fog!

|

A Gearbox feje újságírói kérdésre újfent megerősítette, hogy elkészítik alienes lövöldéjüket.

Hirdetés

Az alienek (és predatorok) rajongóit az elmúlt években többször kerülgette az agyvérzés, mint az egészségi állapotukból fakadóan indokolt lett volna. A Sega annyit szerencsétlenkedett a kezében lévő licencekkel, kommunikációja pedig olyannyira kritikán aluira sikeredett, hogy az már a legtürelmesebb egyéneknél is kiverte a biztosítékot.



Kezdődött az egész az Aliens: Colonial Marines halasztásával, majd folytatódott az Aliens: Crucible szerepjáték törlésével. Egy teljes és egy félholt áldozat hátán mászott fel végül a brit eladási toplista élére egy hete az Aliens vs. Predator, ami nem lett ugyan rossz, szimán hozza a korábbi epizódok hangulatát, ám cserébe rövid és bugzik. Mi ettől függetlenül szerettük és szeretjük, amint arról a februári GameStar hasábjait átnyálazva magatok is meggyőződhettek. Jöhet, és jön is a folytatás, de továbbra is ott a kérdés, mi a helyzet a Gearbox játékával.



Nos kérem, Randy Pitchford és népi zenekara olyannyira elfoglalt volt az utóbbi időben egy Borderlands nevű alig ismert játékkal (3 milló eladott példány, ugyanmár), hogy még gondolni se volt idejük holmi agyvelőn hízlalt nyáladzó, savas vérű idegenekre.
Most azonban, hogy a harmadik, s vélhetően utolsó Borderlands DLC, vagyis a Secret Armory of General Knoxx elkészült, végre belevethetik magukat a munkába, s megmutathatják, ők hogyan képzelnek el egy jó alienes játékot. Az persze még mindig nem világos, hogy az Aliens: Colonial Marines eredetileg felvázolt paráztatós, taktikus játékmenetét végérvényesen lecserélik-e a Left 4 Dead széria ihlette darálásra. Jómagam remélem, hogy nem. És Ti?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)