Hirdetés

Aliens: Colonial Marines - Legkorábban jövőre

|

Idén már biztosan nem nézünk rá a savas vérű idegenek körmére.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy 2006-ban jelentette be a Gearbox és a Sega, hogy készül az Aliens: Colonial Marines, még mindig sehol semmi és már hosszú ideje nem érkezett új, kézzel fogható infó a játékról.



Legutóbb a PAX 2010 kiállításon mutattak róla a jelenlévőknek pár képet (amit néhányan lefotóztak), s ezek alapján megállapíthattuk, hogy nem lett belőle magányos lövölde, illetve jónak tűnnek a fény-árnyék hatások is. Ráadásul ugyanazt a motort használja, amit a Duke Nukem Forever.



Ettől függetlenül 2011-ben sem tehetjük még rá az Aliens: Colonial Marines kész példányára a kezünket, mint az kiderült az EGM magazin legfrissebb számában olvasható interjúból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)