Hirdetés

Aliens: Colonial Marines - Leleplezés hamarosan

|

Belátható időn belül új Aliens: Colonial Marines infókat ígér a Sega

Hirdetés

Ahogy azt tapasztaltuk, a szeptemberre ígért Aliens: Colonial Marines újdonságok elmaradtak. A 2006-ban bejelentett játékot fejlesztő Gearbox energiáit bizonyosan lekötik a Duke Nukem Forever munkálatai, de a Sega a Colonial Marines-ből is szeretne valamit látni, ileltve mutatni a játékosoknak.

Alan Pritchard a Sega nyugati divíziójának egyik fejese nyilatkozatában tett ígéretet arra, hogy cége a következő néhány hónapban lerántja a leplet a régóta készülő játékról. Hiszen elmondása szerint a színfalak mögött szoros az együttműködés a fejlesztő és a kiadó között, csak a Gearbox most nem nem erre a játékra koncentrál. Hisszük, ha látjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)