Hirdetés

Aliens: Colonial Marines - Mi vigyorog ránk a dobozról?

|

A várva várt FPS-t megjelenését ugyan elhalasztotta a Sega, ám cserébe megmutatta, hogy milyen borítóval ellátott dobozt kell majd keresnünk az üzletek polcain.

Hirdetés

2006-ban jelentette be a Sega, 2009 magasságában kellett volna elkészülnie, ám az a bizonyos premier csak csúszott és csúszott. Néhány napja minden előjel és indoklás nélkül további hat hónappal hosszabbította meg a fejlesztési ciklust. Ezek után ajánljuk ám, hogy jó legyen!



Tehát pontos megjelenési dátummal egyelőre nem szolgálhatunk - talán még a Sega sem tudna -, ellenben megmutathatjuk a játék borítójának képét.
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem nagyon tetszik az a megoldás (lassan már divat), amikor fehér alapon látszik valamilyen sziluett, és azon belül további történések, szereplők stb.



Klikk a képre a teljes mérethez!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)