Hirdetés

Aliens: Colonial Marines - új javítások, nem kérnek elnézést

|

Dolgozik az újabb patchen a Gearbox, de a hanyag fejlesztőcsapat nem kér elnézést az Aliens rajongóitól.

Hirdetés

A Gearbox nemrég egy 4 GB-os Aliens: Colonial Marines patch-et dobott ki, amely már egész sok hiányosságot helyrepofozott, de még mindig nem az igazi, ahogy ezt az összehasonlító videó is mutatja.

A fejlesztőcég elismerte, hogy vannak még hiányosságok, bár hivatalos bocsánatkérést még mindig nem tettek közzé. Emellett legalább az becsületre méltó, hogy továbbra is igyekeznek mindent megtenni az Aliens: Colonial Marines jobbá tételéért. Az ígéretek szerint agresszívebb AI, keményebb nehézség, jobb adatvédelem, jobb "combat feedback" várható, emellett a PC-s kiadás szebb grafikát kap. Az online "hotfixek" támogatottságát is megpróbálják beépíteni.

Az oldalunkon olvasható Aliens: Colonial Marines teszt részletesen kifejti, mi volt ez a sok probléma; és bár dicséretes, hogy még mindig dolgoznak a félresikerültség leplezésén, sok olyan hiányosság is van, amelyen a patchek sem segítenek. Meglátjuk, mit hoznak az új javítások.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)