Hirdetés

Aliens: Colonial Marines - újabb kínos incidens

|

Tényleg lerágott csont, de azért mégsem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy az Aliens: Colonial Marines újabb baklövéssel örvendezteti meg a jónépet. Csak legyintünk?

Hirdetés

Éppen egy nappal ezelőtt adtunk hírt arról, hogy a SEGA az Aliens: Colonial Marines kapcsán elismerte - miután az angliai Advertising Standards Agency felszólalt ellene -, hogy a játékról mutatott videók kicsit félrevezetőek lehetnek játékélmény tekintetében. Mostantól feliratokkal kell kísérni a trailereket, melyek arra figyelmeztetnek, hogy ez nem is olyan szép, mint hiszed. Pompás.

Egy nappal később az derült ki, hogy eltolódik a Wii U-s verzió megjelenése, a márciusra ígért debütálás ugyebár elmaradt, de továbbra sincs új dátum. A SEGA nem kívánta kommentálni a dolgot, ahogy a megtépázott Gearbox, illetve a portot készítő Demiurge sem nyilatkozott az ügyben, de könnyen elképzelhető, hogy a sok botrány hatására megkímélik magukat egy újabb bukástól az amúgy sem túl sikeres Nintendo konzolon. Ez végülis érthető döntés lenne, de egyelőre nincs semmi konkrét információ, csak annyi biztos, hogy még egy darabig nem lesz Wii U konzolon Aliens játék. Kérdés persze, hogy ettől most ki lett szomorú.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)