Hirdetés

Aliens: Colonial Marines VS. Left 4 Dead

|

Jó hír az Aliens rajongóknak, hogy készülget azért a Colonial Marines, ha nem is teljes gőzzel.

Hirdetés

Mint arról már beszámoltunk a Gearbox egy kissé ködös nyilatkozatban közölte, hogy tutira elkészül az Aliens: Colonial Marines, csak egy kicsit pihen. Nos, azóta azért dolgoztak egy kicsit a srácok a játékon, és mivel úgyis mindenki Left 4 Dead-et kapott karácsonyra, hirtelen ihletet is kaptak. Azt tudtuk eddig is, hogy a négyszemélyes co-op kampány bekerül, de a mostani infok szerint a Colonial Marines játékmenete nagyon hasonló lesz a Valve által prezentált zombihenthez. A szörnyek folyamatosan támadják majd a négy kommandóst, tárazni is alig lesz idő, nemhogy kilógni cigizni egy jót. A névtelen amerikai város helyett viszont a rajongók által legjobban komázott helyszíneken menekülhetünk majd. Az LV-426-os bolygón, ahol a Nostromo legénysége először találkozott a szimpi dögökkel, a Sulaco nevezetű hajón, amelyen Ripley és kőkemény kommandós haverjai utaztak, és végül a Fiorina "Fury" 161-es börtönszekciójában. Az ötlet nem is rossz, mert az igaz, hogy az Alien még inkább olyan szorongós horror volt, de valljuk be, nincs is jobb, mint egy impulzuskarabéllyal alienek százait hentelni és ehhez a feelinghez jobban megy a Left 4 Dead-ben megismert játékmenet. Amennyiben pedig az MI-t sem tolják el  a skacok, egyszemélyes üzemmódban is megfelelő élményt hozhat a játék. 

aliens2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)