Hirdetés

Aliens: Crucible - ilyen lett volna az RPG játék

|

Közel negyed órát láthatunk az Obsidian Entertainment soha be nem fejezett Aliens szerepjátékából.

Hirdetés

Idestova három és fél éve annak, hogy egy forró júniusi napon csalódottan osztotta meg velünk az Obsidian a hírt, miszerint a Sega úgy döntött, elkaszálja a később Aliens: Crucible címen ismertté vált szerepjátékot. Pedig szinte ugyanazon a napon jelentette be a kiadó, mint a számtalanszor elhalasztott, végül pedig sajnálatosan leszerepelt Aliens: Colonial Marines-t. Hiába a rossz sajtó, a nép ki van éhezve arra, hogy savas kémhatású testnedvekkel borítsa be a képernyőjét (annyi, de annyi a magas labda ebben a félmondatban, hogy inkább menjünk is tovább leszegett fejjel).



Vajon az Obisidian játéka is megbotlott volna a kritikusok ingerküszöbében? Ezt már sosem tudjuk meg, pedig a fejlesztés leállítása után nyilvánosságra került koncepciófestmények, és nyúlfarknyi videók láttán nem bántam volna, ha befejezhetik a srácok a félbehagyott játékot. Ebbéli meggyőződésemben csak megerősíteni tudott az a majd' negyedórás felvétel, ami az anyag kiszivárogtatója szerint egy 2008-2009 környékére tehető pre-alpha buildből származik. Vessetek a bébifókák elé, de kezdetlegessége ellenére is jobban tetszik, mint az a bugos FPS, amit a Gearbox tákolt össze (ki tudja még kikkel). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)