Hirdetés

Aliens: Dark Descent, Final Fantasy XVI és Diablo IV - ezzel játszunk a hétvégén

|

Távoli világok szörnyeivel vesszük fel a harcot az elkövetkező napokban.

Hirdetés

Néhány friss megjelenésnek hála izgalmas címekkel bővült a választék, így most még nehezebb eldönteni, hogy melyik játékot vegyük előre, melyiket halasszuk későbbre, esetleg félbeszakítsuk-e azt, amelyiket épp nyúzzuk valamelyik újdonság kedvéért. De természetesen az is megoldás, ha egy időre búcsút veszünk a képernyőktől, és inkább baráti társaságban vagy családi körben pihenjük ki magunkat.

Paca - Hirtelen beömlött egy rakás játék, és még a Final Fantasy XVI demójával is csak a letöltésig jutottam. Nem maradhat ez így, a hétvégén tutira játszogatok egy kicsit, vár a Diablo IV, az F1 23, az Aliens: Dark Descent… és hát a Trackmania is, amit régen vallásosan imádtam, és végül is ez a most konzolokra is kiadott, free-to-play verzió sem rossz, de a Uniteddel ért el a franchise a csúcsra. Próbálok túrni belőle valami mai gépeken is futó változatot. 

Csirke - Nem gondoltam, hogy bármi is a háttérbe tudja szorítani a Diablo IV-et, de bizony a Final Fantasy XVI végül erre is képes volt. Jelenleg csak akkor megyek át Sanctuary világába, ha valamelyik pajtásommal együtt tudom aprítani a démonokat, egyébként Valistheában találtok meg.

Hirdetés

mazur -  Jedi Survivorban elmentem "ADDIG" a bossfightig (nem Rick the Door Technician, csak mondom), de mivel tizenvalahány próbálkozás után sem voltam hajlandó lejjebb venni a nehézséget, végül úgy felhúztam magamat, hogy hagytam az egészet a fenébe. Viszont Csirke kolléga tájékoztatott, hogy ez még messze nem a vége a játéknak, úgyhogy kénytelen leszek visszaülni. Kár hogy nem hívhatom be segíteni a druidámat a Diablo IV-ből, két perc alatt meglennénk.

Kaci - Sikerült az egész csapatnak elkéredzkednie otthonról egy napra, így szombat reggel újra összeülünk a haverokkal egy Twilight Imperium meccsre. Minden idők egyik legkomplexebb  társasjátékáról van szó, az eddigi tapasztalatok alapján nagyon meglepődnék, ha sikerülne 12 óra alá szorítani egy partit. Vasárnap ennek a fáradalmait fogom kipihenni, amíg a kutya ki nem rángat az ágyból.

Dawe - Megkaparintottam egy Nintendo Switchet, úgyhogy nekiállok felfedezni azokat a játékokat, amikhez eddig nem fértem hozzá. Gyanítom, hogy lesz pár Super Marióhoz köthető cím (Mario Kart, Mario Party és a többiek), de ha már így alakult, akkor azt hiszem, veszek egy nagy levegőt és fejest ugrom a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomba. Ha jövő héten nem írnék játékajánlót, ott keressetek.

Hunter - A terv az, hogy Street Fighter 6 meccseket pörgetek, miközben könnyes szemmel nézem majd a Final Fantasy XVI és a Mortal Kombat 1 streameket. Örökké bosszús leszek azért, hogy a NetherRealm nem tart PC-s bétát, de a keserűségemet majd levezetem az embereken a megjelenés után.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Szada - Régóta szerettem volna belekóstolni a Yakuza játékokba, és ezt a Yakuza: Like a Dragonnal meg is tettem a napokban, úgyhogy Ichiban Kasuga kalandjait tervezem folytatni a hétvégén, emellett pedig belenézek a Need for Speed: Unboundba is - az utolsó NFS játék, ami tetszett, az a Most Wanted volt, szóval meglátjuk.

Kivi - Élesedett az XDefiant újabb bétatesztelési időszaka, úgyhogy ami kevés szabadidőm lesz a hétvégén, kitöltöm a pörgős meccsekkel. Mivel minden fegyver összes eleme elérhető, bőven van lehetőség tesztelgetni, mi működik jobban, és mit tudok a játékstílusomhoz igazítani. 

Zs - Rendesen rácuppantam a Netflix Arnold Schwarzenegger dokujára, ami az archív felvételek és a riportok miatt még úgy is szórakoztató, hogy nem sokat tesz hozzá az Osztrák Tölgy korábban megjelent önéletrajzában leírtakhoz. Még az is lehet, hogy a nagy lelkesedésemben ellátogatok az emberünk szülőfalujába, ha már egyszer nincs túl messze tőlem. 

Chava - Egyrészt kínkeservesen próbálom életben tartani tengerészgyalogosaimat a soha el nem fogyó xenomorfok támadásai közepette az Aliens: Dark Descentben, másrészt pedig újrakezdtem a Cyberpunk 2077-et, hogy felelevenítsem az emlékeimet a közelgő Phantom Liberty kiegészítő kedvéért.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)