Hirdetés

Aliens vs. Predator - A Rebellion nem alkuszik

|

A Rebellion sajnálattal hallotta az ausztrálok döntését, de nem hajlandó vágott Aliens vs. Predatort készíteni.

Hirdetés

Ahogyan arról reggel már beszámoltunk, Ausztráliában nem árusíthatják az új Aliens vs. Predator játékot. Igazából nem is túl meglepő a döntés, hiszen a játék bizony nem egy sima FPS. A legtöbb fejlesztő ilyenkor csinál egy lightosabb verziót a játékból, de nem a Rebellion.

A Rebellion közleménye szerint ugyanis az Aliens vs. Predator az egyik leginnovatívabb, kalsszikus horrorfilmre épül, és szeretne hű maradni a filmek feelingjéhez. Ennek folyományaképpen, az Aliens vs. Predator véres, ijesztő, és nem gyermekeknek való. A Rebellion elismeri, hogy az ausztrál cenzorok nem dönthettek másképp, de nem hajlandó kiherélni a játékot. Az egyetlen apró szúrás az, ahogyan a Rebellion megindokolja döntését: "Nem vagyunk hajlandóak vágott verziót készíteni olyan országok számára, ahol a kormány szerint a felnőtt emberek sem képesek eldönteni, hogyan szórakozzanak."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)