Hirdetés

Aliens vs. Predator - fejlesztői videó és játékmenet trailer

|

A SEGA és "bűntársai" készítik ezt az igencsak akciódús és ijesztgetésre képes programot, amely az Aliens vs Predator univerzum poklát hozza majd el.

Hirdetés

Lehet most találgatni, melyik faj a túlélőképesebb, a jobb, melyik fajnak van több esélye: egy tény, akcióban nem lesz hiány, sőt - az Aliens vs. Predator gyilkolásról, testrészek repkedéséről és belek fröcskölődéséről szól.

A H.R.Giger által tervezett bizarr lények ebben a játékban is lenyűgözőek - a svájci művész halhatatlan alkotásai érdekes módon nem a művészet frontján lettek híresek, hanem akciófilmekben és játékokban - ez persze nem kissebbíti a művész nagyságát.

Ebből a kis filmből főleg azt tudjuk meg, hogy az Aliens vs. Predator által ábrázolt jövő szűk folyosókból és kegyetlen ellenségekből áll:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)