Hirdetés

Aliens vs. Predator - Szerelmi háromszög

|

Friss képanyag látott napvilágot a Rebellion szingliben és multiban is ringbe szálló FPS-éből.

Hirdetés

Bár egyértelmű utalásnak nem látom nyomát, magyarán nem villog a szereplők feje felett valamilyen fantázianév, mégis úgy vélem, hogy a felvételek a többszereplős játékmódból származhatnak. Ha tévednék, lehet nyugodtan kövezni.



Mindenesetre érdeklődve várjuk a Rebellion harmadik olyan alkotását, ami az Aliens vs. Predator címet viseli. A DirectX 11 támogatást élvező alkotás mindhárom oldalt bemutató kampánya a BG-386 nevű planétán kapott helyet, ahol bányászok és telepesek egy ősrégi, ismeretlen civilizáció által emelt piramisra bukkannak. A Vadászok tudomást szereznek az építmény lezáró pecsét megbolygatásáról, ezért egy csapatot küldenek a helyszínre, hogy megakadályozza a mélyben szunnyadó fertelem elszabadulását. A kíváncsi emberek persze két tűz közé kerülnek, s csakis a kis létszámú, ám jól képzett és hatalmas tűzerőt képviselő tengerészgyalogos-kommandóra számíthatnak.



Az Aliens vs. Predator multijában ugyebár a három eltérő faj képviselői gyepálhatják egymást, s elvileg ugyanúgy van esélye mindenkinek a győzelemre, mint a StarCraft hasonszőrű lényei esetén. Ugye másnak is feltűnt már a hasonlóság?
Nem árt tudni, hogy a Steamworks és a Steam-Cloud támogatását élvezik a többszereplős játékmódok, így elengedhetetlen egy Steam-account létrehozása. Mint az jól tudjuk a Sega tavasszal megjelent sztár játéka, az Empire: Total War is "Steam-függő" volt.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)