Hirdetés

Aliens vs. Predator - Jövő héten DLC

|

Már csak néhányat kell aludni, és új térképeken folytatódhat a mészárlás.

Hirdetés

Bár nem lett hibátlan, az újgenerációs Aliens vs. Predator hangulatán nehezen találnánk fogást, ráadásul a kritikusok fanyalgása ellenére viszik a játékosok, mint a cukrot.
Hiába no, a tengerészgyalogos, a savas vérű idegen, és a földönkívüli vadász szerelmi háromszögével még mindig el lehet adni egy oldschool FPS-t.



Mint ismeretes, a Rebellion máris folytatásról ábrándozik, ám addig sem árt, ha orvosolja az aktuális Aliens vs. Predator hibáit. Az elengedhetetlen patchek és a dedikált szerverek biztosítása mellett rövidesen friss tartalmakkal szolgálhatnak a játékosoknak. Igaz, a Swarm Map Pack névre keresztelt csomag csak azoknak jelent majd újdonságot, akik a sima kiadást vásárolták meg. A gyűjtői változat tulajdonosai már egy ideje szabadon garázdálkodhatnak a négy multiplayer térképen.
Ezek közül kettő (Docks, Machine) Deathmatch, Predator Hunt, Infestation, Species Deathmatch, Mixed Species Deathmatch és Domination módban lesz használható.



A csomag másik felét alkotó Outpost és Hive térképek viszont a Survivor mód híveinek szereznek majd örömet.
A Swarm Map Pack március 18-tól lesz elérhető 5,99 dollárért (PC, PS3), illetve 560 Microsoft Pontért (X360).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)