Hirdetés

Az Alienware megveszi a gépedet

|

Az Alienware okos ötlettel igyekszik a generációváltást a saját javára fordítani.

Hirdetés

Az üzenet viszonylag egyszerű: válts át a jelenlegi generációs konzolodról, vagy elavult számítógépedről egy next-gen erőműre az Alienware segítségével. A high-end PC-k összerakásával foglalkozó cég most 200 dollárt (nagyjából 43.000 forintot) fizet minden leadott régiségért.

Az Alienware Trade In programjának lényege, hogy régi PC-det, Xbox 360 vagy PS3 konzolodat beadod és 200 dollár készpénzt kapsz vissza banki átutaláson keresztül. Természetesen ezt a 200-ast egy Alienware masinára kell majd költened, de így például az alapesetben 699 dollárt kóstáló X51-es csodamasinát már 499-ért is hazaviheted.

Bár ebből úgy tűnhet, hogy ők most a nagyon rendes arcok, érdemes megemlíteni, hogy az akció csak az USA területére terjed ki. A régi gépekért járó 200 dollárt csak amerikai bankszámlákra tudják átutalni, szóval mi megint kimaradunk a jóból. Pedig milyen jó lenne, ha kedvezmények esetében is egy az egyben váltanák a dollár-euró párost egyszer, hogy ne csak mindig azon a végén üljünk a libikókának, amely egy lavór langyos salakban lötyög. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)