Hirdetés

Alig 919 napig tartott, hogy egy játékos befejezze a RuneScape egyik legkeményebb kihívását

|

Ha azt hitted, hogy a Thunderfuryt kiszedni volt kemény meló, akkor most van egy sztorink a számodra.

Hirdetés

Amíg a Diablo IV közössége azon forrong, hogy milyen sokáig is tart kihalászni a játék legritkább tárgyait, addig Bazilijus nem sajnálva az időt és az  erőfeszítést, teljesítette az Old School RuneScape embertelen kihívását. A Collection Log egy legendás időnyelő, amit egészen néhány nappal ezelőttig senki sem tudott kitölteni. Bazilijus lett a világ első játékosa, aki "kizöldítette" az egészet, és ehhez alig 22 000 órát kellett játszania.

A Collection Log egyébként egy gyűjtemény a RuneScape régi vágású verziójában (gondoljatok itt a WoW Classicra, csak extra tartalmakkal), amit azzal lehet kitölteni, ha összegyűjtjük a játék főellenségeinek összes nagyobb tárgyjutalmát.

Hirdetés

Vannak ugyan a listán cuccok, amiket nem a legnehezebb behúzni, de akadnak olyanok is, mint az Inquisitor's Mace, amihez Bazilijusnak 3784-szer kellet levágnia a Phosani's Nightmare nővéreit. A Lognak ez az egy bejegyzése majd 1000 órányi játékidőbe került.

A Collection Log teljesítése után ő is és széke is rengeteg dicséretet kapott. Bazilijus még nem végzett a játékkal, hiszen elmondása szerint bőven van még mit összeszednie az OSRS-ben. A kaland számára csak most kezdődik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)