Hirdetés

Alig egyéves AAA kategóriás játékot kapnak ajándékba szeptemberben a PlayStation Plus előfizetői

|

Idő előtt kiszivárgott a Sony egyik szeptemberi meglepetése.

Hirdetés

Tavaly nyáron a Sony jelentősen átalakította, újabb csomagokkal és opciókkal bővítette előfizetéses szolgáltatását, de kínosan ügyelt arra, hogy a PlayStation Plus egyik alapvetésének számító havi játékosztást semmiképp se iktassa ki a képletből, ez ugyanis a megszűnő Xbox Live Golddal ellentétben az utóbbi években is tartotta a színvonalat, így a népszerűségéből sem veszített.

Akár a legolcsóbb Essential, akár a közbülső Extra vagy a legdrágább Premium opció mellett döntöttek az előfizetők, augusztus folyamán mindannyian hozzáadhatták gyűjteményükhöz a PlayStation 4-exkluzív Dreams mellett a PGA Tour 2K23-at és a Death's Doort. Aki nem tett így, szeptember 5-éig még pótolhatja a mulasztását.

Hirdetés

Utána viszont már jön a váltás, amiről az eddig mindig megbízható forrásnak bizonyult Dealabs rántotta le a leplet, legalábbis részben, mivel csak egyet tud pillanatnyilag megerősíteni a három cím közül. Amennyiben most sem téved, akkor egészen október 3-áig elérhető lesz az előfizetők számára a 2022 augusztusában megjelent Saints Row. A kiadó Deep Silver és a fejlesztést végző Volition nagy reményeket fűzött a nyitott világú akciójáték-sorozat rebootjához, ám az új epizód még annak ellenére sem lett kifogástalan, hogy a premierjét jó néhány hónappal elhalasztották.

A csapat azonban nem dobta be a törülközőt, időközben kiadott egy masszív frissítést, amely számtalan hibát javított, és jobb élményt faragott a Saints Rowból a megjelenéskori állapotához képest.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)