Hirdetés

Alig két perc kellett ahhoz, hogy egy játékos szexeljen a Baldur’s Gate 3-ban

|

A rekorder minden bizonnyal most olyan magasra tette a lécet, amit senki sem fog tudni megugrani egyhamar.

Hirdetés

Továbbra is él is virul az év egyik legnagyobb meglepetése, a Larian Studios gondozásában megjelent Baldur's Gate 3, melynek aktív játékosai között nem csak modderek, de mindenre elszánt, néha teljesen elvetemült speedrunnerek is akadnak. Nemrégiben számoltunk be arról, hogy egy játékosnak a karaktergenerálástól kevesebb mint 8 perc alatt sikerült eljutnia Lae'zel ágyáig.

Ezen eredménnyel hivatalosan is elindította a speedrunok legújabb kategóriáját, a Sex%-ot, amiben azóta többen is próbáltak rekordot dönteni. A dolog most azonban odáig fajult, hogy a korábbi rekordtartónak két perc alatt sikerült ágyba bújnia Lae'zel karakterével.

Hirdetés

A Mae névre hallgató játékos több speedrunt is véghez vitt már, de hozzá volt köthető a korábbi 8 perc alatti Sex% speedrun is. A mostani "menettel" kapcsolatban azt írta:

"Alig több mint két hónap után a Baldur's Gate 3 speedrunner közössége végre elért a csúcsra. Hivatalosan is megdöntöttük a kétperces határt. Most már két perc alatt tudjuk Lae'zelt döngetni, még annál is gyorsabban, mint ahogy egy speedrunner a való életben bírná. Ez a világ első két perc alatti speedrunja és egyben az új világrekord."

A rekord megdöntése azonban közel sem volt olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk. A harcok megkerülése érdekében számos cseles manővert kellett végrehajtania, de a beszélgetéseket is fénysebeséggel kellett pörgetnie.

A speedrunnernek végül így egészen pontosan 1 perc és 58 másodperc kellett ahhoz, hogy elcsábítsa Lae'zelt, ami igen lenyűgöző teljesítmény, így nem sok esélyt látunk arra, hogy a közeljövőben ebből bárki is faragjon. Ha igen, akkor jó eséllyel ismét Mae lesz majd a rekorddöntő, akinek a legutóbbi Sex% speedrunját itt találjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)