Hirdetés

Alig merjük elhinni: már egy aranyhal is lenyomta az Elden Ring egyik bossát

|

Számos játékos megszenvedett Maleniával, sokan viszont arra hajtanak, hogy minél őrültebb módon kalapálják el. Ennél nehéz lesz találni ütősebb módot.

Hirdetés

Miközben a legtöbben azt várják, hogy a FromSoftware elkészüljön az Elden Ring első kiegészítőjével, és visszatérhessenek ebbe a sötét, de csodálatos világba, akadnak olyanok is, akik igyekeznek legyőzni a játék nehézségeit mindenfajta őrült módon. Volt táncszőnyeges próbálkozás, akusztikus gitárral való csapatás és gondolatok segítségével történő végigjátszás is, de a mostani talán a legszürreálisabb, hiszen nem egy emberi lény felelős érte - illetve nem csak. 

Azt hitted, hogy ujjakkal nehéz az Elden Ringet játszani? Nos, uszonyokkal még keményebb.

Hirdetés

A Twitch-streamer és YouTuber, PointCrow a Tortellini nevű aranyhalát "arra képzi ki", hogy sikert arasson az Elden Ringben, az edzés pedig meglehetősen jól halad, hiszen ahogyan az alábbi klipen is láthatjátok, a kisfickó némi erőfeszítéssel képes volt leverni Malenia első fázisát: 

Tortellini természetesen nem pici vízálló kontrollerrel kente el a boss száját, hanem az akváriumában lévő helyzetével "vezérli" az eszközt: attól függően, hogy a hal hol helyezkedik el éppen, PointCrow azt a gombot nyomja meg. Bár a streamer még nem avatta be közönségét a kiképzés részleteibe, érdemes megjegyezni, hogy a hiedelemmel ellentétben az aranyhalaknak nem csak pár másodpercig tart a memóriájuk, és az sem igaz, hogy nem lehet őket tréningezni: tavaly például tudósok egy csoportja vezetni tanította meg néhányukat.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)