Hirdetés

Aljas kibertámadás áldozata lett a Blizzard

|

Hackerek egy csoportja behatolt a Blizzard által üzemeltetett Battle.net rendszerbe.

Hirdetés

Ha már ott jártak, akkor összeszedtek mindent, amihez hozzájutottak. E-mail címek, jelszók (kódolt), válaszok a titkos kérdésekre, autentikátorokkal kapcsolatos információk kerültek a gátlástalan bűnözők kezébe.

Kínát kivéve minden régió érintett, de a legrosszabbul az amcsi szerverek jártak. A fejesek természetesen siettek megnyugtatni mindenkit, hogy az igazán fontos adatokhoz (számlázási cím, bankkártyadatok...) nem fértek hozzá a hackerek, de persze szerintem akkor is ezt kommunikálnák, ha hozzáfértek, szóval mindegy. A lényeg az, hogy javasolt a fokozott figyelem, érdemes gyorsan megváltoztatni a jelszavunkat, illetve szemrebbenés nélkül törölni azokat a látszólag Blizzard által küldött, de valójában spam leveleket, mely örök életet és ingyenes Titan béta meghívókat ígérnek a jóhiszemű felhasználóknak. Éberség emberek, éberség!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)