Hirdetés

Alkotmányellenes a játékokról hozott törvény

|

A VSDA kaliforniai videójáték törvényről alkotott közleménye szerint a VSDA győzött kalifornia korányzója ellen az erőszakos játékok eladásáról szóló törvény ügyében. A VSDA nyíltan kimondta, hogy egyáltalán nem tetszik neki a döntés. A rendelkezés kényszerű volt, mindamellett pedig alkotmányellenes. Azonban szerencsétlen a dolog, hogy adófizetők dollárjait használták fel ennek legalizálására, mikor az eredmény előrelátható volt, hogy sose kerül beiktatásra a törvény. Ez a döntés volt a hónapban a második és az elmúlt öt évben a hatodik, hogy megakadályozta a játékok eladásának korlátozását. Most pedig azokat, akik segítettek ebben arra hívják őket a játékkereskedők és a játékvállalat, hogy segítsenek megtanítani a szülőket a besorolás helyes kezelésére, hogy olyan játékokat vehessenek, amely gyermeküknek a legmegfelelőbb. VSDA - Scharzenegger: 1:0.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)