Hirdetés

All Points Bulletin: Reloaded nyílt béta közeleg

|

Ami nem megy elsőre, nem biztos, hogy másodszorra sem...

Hirdetés

Ebben bíznak az All Points Bulletin - Reloaded készítői és lehet, hogy igazuk lesz.

Az újratöltött külső nézetes MMO lövölde zárt bétája nagyban zajlik, a hivatalos blog adatai szerint 25 ezren regisztráltak összesen, egy időben akár 1600 gengszter és rendőr lövi egymást. Ezek a játékosok mind Észak-Amerikában játszanak, de a fejlesztő GamerFirst szeretne európai szervereket is indítani.

A készítők célja továbbá, hogy egy nyílt bétát is elérhetővé tesznek. Arról még nem esett szó, mikortól, de a zárt béta résztvevői korai hozzáférést kapnak majd.

A sima All Points Bulletin csak öt hónapot élt meg. A GTA koncepciójára épülő játékban a rendőrök és bűnözők harcoltak egymás ellen, egy nyitott városban, ahol szabadon lövöldözhettek, kocsikázhattak. Az eredeti játék fizetős volt, úgy tűnik, pénzért nem kell a népnek ilyesmi, ezért a Reloaded már ingyenes lesz. Pontos megjelenésről még nincs hír, ha minden igaz, az idei év második felében jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)