Hirdetés

All Zombies Must Die! - bejelentés

|

A PC-re és PS3-ra érkező akciójáték címét nem lesz nehéz megjegyezni.

Hirdetés

Túlzottan nem is beszélnék a történetről - a Földön elharapózott (értitek, mi? - hehe) a zombi fertőzés, mintegy hat milliárd zombi akar friss agyat enni. 

Az aréna alapú fegyveres harcot és RPG elemeket tartalmazó játékmenet során négy főszereplőnk van, akiknek a világot emg kell menteniük: A Gamer, a Csaj, az Őrült tudós és az Alien. A max 4 játékossal játszható játékban Deadhill városából indulva kell a zombikat halomba gyilkolni a különböző küldetéseken, extrém fegyverekkel, a környezet használatával stb. Olyan eszközöket kell emgtalálni, mint a Magma Storm Assault Rifle, Odin's Toothpick Katana és a Dragon's Breath Shotgun - ezek segítségével még hatásosabban lehet eliminálni a zombikat.

Megjelenés 2011 végén PSN-en és Steamen.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)