Hirdetés

Állítólag két Silent Hill játék is készül jelenleg

|

Reménykeltő pletyka érkezett a Silent Hill franchise kapcsán.

Hirdetés

Hónapok óta zajlik a duruzsolás arról, hogy bővülni fog a Silent Hill széria, azonban hiába a beszédes internetes kismadarak, továbbra sem történt hivatalos bejelentés egyetlen kiadótól sem. Legutóbb a Silent Hill játékok és filmek zseniális zeneszerzője, Jamaoka Akira locsolt egy kis benzint a rajongók által táplált tűzre, mikor azt találta mondani, hogy nyáron valami olyasmit fognak bejelenteni, aminek biztosan sokan fognak örülni. Ebből nehéz nem arra következtetni, amire a játékosok vágynak, főleg ha Akira mondatát kombináljuk a legújabb híreszteléssel.  

Hirdetés

Dusk Golem a játékipar egyik ismertebb szivárogtatója, aki gyakran jelentkezik fülesekkel, és többek között a Resident Evil Village bejelentése előtt közzétett és igaznak bizonyult infói is jelzik, hogy érdemes odafigyelni rá, még ha nem is feltétlenül szabad mindig hinni neki. Ezúttal a Silent Hill kapcsán osztott meg egy-két dolgot: újfent megerősítette korábbi pletykáját, miszerint készül egy Silent Hill játék PlayStation 5-re a Sony megbízásából, valamint hozzátette azt is, hogy hallott egy második Silent Hill projektről is, ami multiplatform lesz, de ebben nem teljesen biztos. 

Az egyik egy soft reboot, a másik pedig epizodikus megjelenésű lehet, amelyről azt hitte, hogy korábban elkaszálták, de a forrásai szerint továbbra is fejlesztés alatt áll. Nem biztos minden részletben, de abban 100%-ig igen, hogy két Silent Hill játék vár bejelentésre.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)