Hirdetés

Allods Online - Ingyenes MMORPG Oroszországból

|

Ingyenes játékmenettel megtámogatott MMORPG fortyog az orosz illetőségű Nival Online konyhájában, asztrális kalandokra csábít az Allods Online.

Hirdetés

Masszívan multiplayer online szerepjátékon dolgoznak a Nival Online fejlesztői, hivatalos bejelentésükben leleplezték az ingyenes játékmenettel rendelkező Allods Online című alkotásukat. Habár oroszországi készítőkről beszélünk, a Stalin vs. Martians csapatával ellenétében nem döntenek magukba több liternyi vodkát inspiráció gyanánt.

Erről egyszer már biztosították az európai és amerikai játékosokat a Rage of Mages névre hallgató stratégia-szerepjáték mixtúrájukkal. Fantáziavilágba csomagolt játékuk az asztrális anyagban lubickoló varázslatos Allods szigeteken játszódik és lenyűgöző történetével, valamint klasszikus MMORPG játékmenetével kategóriája egyik kiemelkedő darabjának tartják fejlesztői. Mivel 12 millió dolláros támogatáshoz jutott a Nival Online, megértjük nagyravágyó szavaikat. Megjelenésére 2009 őszen számíthatunk, az Allods Online hivatalos oldalán további információkat szívhattok magatokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)