Hirdetés

Allods Online - lehet jelentkezni a zárt bétára

|

Orosz MMORPG-ről még nemigen számolhattunk be - az Allods Online viszont elég ígéretesnek látszik.

Hirdetés

Elég sokan vannak, akik felfigyeltek erre a játékra, amely se nem keleti, se nem nyugati MMO - végre valami, ami talán kicsit friss, egyik "divathullámhoz" sem tartozó lesz.

A nap híre az, hogy a gPotato színeiben futó Allods Online zárt bétájára elindult a jelentkezés.

Az Astrum Nival által fejlesztett játék 12 millió dolláros költségvetése már eleve igéretesnek hallatszik - de ha megtudjuk, hogy a Sarnaut bolygón élő hat túlélő faj képviselői lebegő szigeteken (ezek az allodok) élnek. A játékban található 1500 quest segíteni fog, hogy a játék teljes történelmét megismerjük - több ezernyi játékév történéseiről van szó. 2 egymással szembenálló frakció (ezek a League és az Empire), és 28 osztály közül választhatunk. A játék végén pedig érdekes újdonságként az asztrális űrben harcolhatunk majd asztrális csatahajókkal.

A zárt béta nemsokára elindul. Fontos, hogy aki a bétában eléri a 17-es szintet az megtarthatja a végleges játékban a karaktere nevét és a barátai listáját. Azok a guild vezetők, akik elérik a 21-es szintet vagy a 24 guild tagot, azok megőrizhatik guildjüket a nyílt bétában és a teljes játékban is. 

Amennyiben valaki szeretne az Allods Online zárt bétájára jelentkezni és még nem rendelkezik gPotato regisztrációval, az itt regisztrálhat. Ezt a lépést (akinek már van gPotato regisztrációja, az bátran ugorja át) követően máris lehet jelentkezni a zárt bétára.

Oh és majd elfelejtettem, hogy a galériában 8 új screenshot is található - az első nyolc, ha megnézitek a galériát...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)