Hirdetés

Allods Online - Revelations of Gipat bejelentés

|

Az egyik legszínvonalasabb ingyenes mmo a piacon az Allods Online

Hirdetés

Ma bejelentették első kiegészítőjét, melynek címe: Volume 1: Revelations of Gipat.

A kiegészítő európai szerverekre a nyáron érkezik majd. Ezzel a kiegészítőval a fejlesztők átugranak több orosz változatot, így a version 6-ból (1.0.6) egyből version 8 (1.1.0) lesz a játék. Ez több fejlesztést, új tartalmakat és bugok kijavítását jelenti.

Gipat egy új allod, ahol a játékosok egyből otthon érzik majd magukat. Ez ugyanaz a hely, ahol Zak felébredt 100 éve a Nagy Mágus, Tka-Rik segítségével. A játékosok rengeteg épületet, vagy helyszínt ismerhetnek fel azok közül, amelyeket maga Zak is látott: a régi falut, a banditák búvóhelyét, vagy például Zak történeteinek szereplőit. Az idő azonban kiméletlen volt a területtel - az egykor hatalmas tenger ma már csak egy kis pocsolya, amely folyamatosan az asztrálba folyik. Az élőlények azonban első látásra semmit sem változtak...

Ezt a rejtélyt kell felderítenie a játékosnak mintegy 100 órányi új tartalommal és durván 150 új küldetéssel.

A Volume 1: Revelations of Gipat hátasokat is hoz a játékba, amelyekkel Sarnaut allodjain sokkal könnyebben és gyorsabban lehet majd közlekedni. Attól függ, melyik oldalon vagy Kanian Steed vagy Xadagian Horse között lehet majd választani 12-es szinttől. Ha mázlista vagy, akkor egy Whitemane lehet a hátasod - ez nagyon ritka állat.

Aki elérte a 40-es szintet annak új high-end tartalom került a játékba. Új, veszélyesebb ellenfelek, új küldetések és 42-es szintlimit - ez vár rájuk.

További információk a játék-mechanikai változásokról a közeli hetekben várhatóak.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)