Hirdetés

Allods Online trailer és játékmenet videó

|

Ősszel angolul is megjelenik a Nival Online fejlesztőinek ingyenes, masszívan multiplayer szerepjátéka az Allods Online, melyhez sikerült videókat halásznunk.

Hirdetés

Mint korábbi Allods Online cikkünkben említettük az oroszországi Nival Online fejlesztői korábban a népszerű Rages of Mages játékokon kamatoztatták tudásukat (sőt, nekik köszönhetjük a Heroes of Might and Magic ötödik epizódját is). Nemrégiben bejelenttették MMORPG alkotásuk angol, francia és német nyelvű változatát, melyek terjesztését a térítésmentes MMO produktumokra specializálódott gPotato.eu vállalta magára.

Az Allods Online világában az asztrális anyagban úszó szigetek között Csillagközi Hajókkal közlekedhetünk és két, egymással szembenálló frakció (League és Empire) bátor harcosai között viaskodhatunk. Lenyűgöző történetvezetés, klasszikus RPG játékmenet, látványos csaták, hat választható faj nyolc karakterosztállyal. És két videó: elsőként lássuk a trélert, majd kukkantsunk bele az orosz nyelvterületen március végén elrajtolt bétából kilopott játékmenetet demonstráló anyagba (köszönet Necreon).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)