Hirdetés

2Dark bejelentés - ilyen az Alone in the Dark készítőjének új címe

|

Az Alone in the Dark atyja bejelentette új játékát: a 2Dark egy felülnézetes, lopakodásra kiélezett horror sajátos hangulattal.

Hirdetés

Az Alone in the Dark és Little Big Adventure játékokat jegyző Frédérick Raynal előrukkolt következő nagy dobásával, a 2Dark névre keresztelt 2D-s, felülnézetes horrorjátékkal, amiben nem csak vérfagyasztó, de egyenesen beteges eseményekbe csöppenünk bele. 

Raynal új, négyfős csapata, a francia Gloomywood első játéka lesz a 2Dark, amely egy "torz és mókás" univerzumba helyezi a játékost egy Mr. Smith nevű embert irányítva. Smith elsődleges célja, hogy egy sötét kastélyban megmentse az elrabolt gyermekeket a pszichopata sorozatgyilkosoktól, viszont mindezt lopakodva, csekély fényforrást használva és a csapdákra ügyelve kell véghez vinnie, ráadásul ha elkapják, vége mindennek. A hátborzongató hangulatot nagyon sikerült elcsípnie Raynalnak, a megvalósítás pedig igazán nosztalgikus érzéseket kelthet a játékosokban: 

A 2Dark megjelenés valamikor 2016-ban remélhető kizárólag PC-re. Ha valakit esetleg érdekel, a játék bétájához már vásárolható hozzáférés a hivatalos honlapon

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)