Hirdetés

Alone in the Dark ARANY!

|

Évek hosszú munkája után csak elkészült az Infogrames nevével összeforrott Alone in the Dark széria legújabb felvonása.

Hirdetés

Az utóbbi néhány hónapban töméntelen mennyiségű videón prezentálták, hogy mennyire is lesz jó az új Alone in the Dark. Szerencsére azonban, nem sokkal a végleges túladagolás, s az abból fakadó csömör előtt az Eden Games (PC, PS3, X360) és a Hydravision Entertainment (PS2, Wii) az őszre tolódott PS3-as verzió kivételével befejezettnek nyilvánította a munkálatokat, s megkezdődhet a lemezek sokszorosítása, mivel nyakunkon a június 20-ra tervezett megjelenés.

Edward Carnby szellemet írt

alone.jpg


Személyes megjegyzés: Tisztelt fejlesztő hölgyek és urak! Ha már aranylemezre került a kicsike, akkor igazán nem bánnánk, ha az ígéretekhez híven még a héten kézhez kaphatnánk egy játszható demót.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)