Hirdetés

Alone in the Dark dobozkép

|

A Test Drive: Unlimited-et szállító Eden Games serényen ügyködik a nagysikerű Alone in the Dark széria feltámasztásán.

Hirdetés

A kiadó szerepében tetszelgő Atari annak ellenére bízik a sikerben, hogy a fejlesztők nem rendelkeznek tapasztalatta a horror játékok terén. A srácok főként autós játékok terén számítanak erősnek. Elegendő a V-Rally sorozatra, vagy a Need for Speed: Porshe Unleashed-re gondolni.
Edward Carnby tehát újra visszatér, hogy ötödik alkalommal mérje össze erejét, és eszét a sötét erőkkel, melyek a Central Park alatt rejteznek.
Az eddig kiadott képek és videók ha nem is félelmetesek, de kifejezetten hangulatosak, s az Unreal Engine 3 láthatóan jól érzi magát a játék alatt.
A legnagyobb kérdés még mindig az, miként is valósul meg a fejlesztők egészen újszerű elgondolása, miszerint a sorozatokhoz hasonlóan 40-60 perces epizódokból áll majd a játék. Természetesen mindegyik epizód végén egy rakás elvarratlan szállal, s a végletekig fokozott feszültséggel.
Őszintén remélem, hogy a most közzé tett doboz teljes értékű játékot tartalmaz majd, melynek történetvezetése a fentebb leírt módon másolja a sorozatok narratív felfogását, s nem egy újabb balga módon elszúrt epizódikus próbálkozásnak nézünk elébe.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)