Hirdetés

Alone in the Dark - Rettegsz már?

|

Újabb, hangulatos trailerrel jelentkezik a tözsdéről is törölt Atari utolsó ütőkártyájának tartott Alone in the Dark.

Hirdetés

Az összevágott képsorokból úgy fest, hogy nem leszünk azért mindig teljesen egyedül a sötétben. A korábbi ízelítőkben hallható, a Ghost in the Shell-t idéző (népzenész ismerősöm szerint főként bolgár népzenei motívumokból építkezik) zeneszámok helyét a Silent Hill-re emlékeztető taktusok vették át.



A nyár egyik nagy reménysége megkísérli feltámasztani a legendás horror szériát. Mindehhez kellemes látvány, döbbenetesen jól sikerült zenei aláfestés, ötletes tárgykombináció és fizikai feladványok szolgáltatják a puskaport. A megjelenés továbbra is június végén esedékes, amit egy játszható demó kibocsátása hivatott megelőzni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)