Hirdetés

Aloy új társat kap a Horizon Forbidden West: Burning Shores utolsó trailerében

|

Meseszép helyszínek, új fegyverek és ellenfelek várnak minket Los Angeles romjai között.

Hirdetés

Miután a Horizon Fobidden West megjelenése nagyjából egybeesett az Elden Ring rajtjával, a Guerrilla Games akció-szerepjátéka a megérdemeltnél kevesebb figyelmet kapott, de szerencsére szó sincs arról, hogy teljesen elsorvadt volna FromSoftware monumentális soulslike játékának árnyékában. Mi több, rövidesen tanúi lehetünk a másodvirágzásának, hiszen néhány nap múlva, április 19-én megérkezik az első nagyszabású kiegészítő, a Burning Shores.

Emellett pedig egy álláshirdetésnek köszönhetően az is egyértelművé vált, hogy a Sonynak komoly tervei vannak a franchise-zal, ugyanis a PlayStation VR2 rajtját kísérő Call of the Mountain spin-offon túl egy online projekt is formálódik.

Hirdetés

Ám az még a távoli jövő, ezért gyorsan vissza is kanyarodunk a jelenbe, hogy megcsodáljuk az előző generáció hardveres béklyóitól megszabaduló (értsd: kizárólag PlayStation 5-re érkező) Horizon Forbidden West: Burning Shores megjelenés előtti trailerét. A látottak alapján az új kaland során többek között légi harcba keverednek majd a játékosok, ám a történet egy pontján társat is kapnak egy fiatal lány személyében, hogy ne egymagukban kelljen bejárniuk Los Angeles romjait.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)