Hirdetés

Alpha Protocol - Fejlesztői napló gameplay pillanatokkal

|

Az Obsidian Entertainment következő nagy dobása egy ritka madárnak számító, napjainkban játszódó akció-RPG.

Hirdetés

A Star Wars (Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords) fi-je - aki tudományt is lát a fikció mögött, az sürgősen menjen orvoshoz - és a Forgotten Realms (Neverwinter Nights 2) fantasztikuma után az egykori Black Isle Studios veteránjaiból álló Obsidian Entertainment valami újra és eredetire vágyott. Ez lett a napjainkban játszódó kémtörténet, ami a keresztségben az Alpha Protocol elnevezést kapta. A történetről, a fejlődési szisztémáról, a harcrendszerről és a dialógusokról már minden leírtunk, amit pillanatnyilag tudni lehet.



A fejlesztők sem hintenek el újnak számító információkat, de nem is ezért ajánlom a téma rajongóinak figyelmébe az írás közepén elhelyezett videót. Az elsőként német, majd később más nyelveken is megjelent rendermozi után végre valódi párbeszédeknek, közel- és tűzharcoknak lehetünk szemtanúi. Más kérdés, hogy a HUD-ból egyelőre még semmit sem láthat a kíváncsi közönség. Talán majd legközelebb. Addig is érdemes figyelemmel kísérni az Obsidian februárra ígért munkáját, mert ilyen szerepjátékhoz eddig nem nagyon volt szerencsénk. Ha nem lenne elsőre tiszta, a téma és a setting miatt tartom különlegesnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)