Hirdetés

Alpha Protocol - Felhasználóbarát DRM

|

A Sega az Uniloc SoftAnchor rendszerre bízza a játék PC-s verziójának védelmét.

Hirdetés

Már csak néhány hét, és Michael Thorton bőrébe bújva felgöngyölíthetjük egy, az egész világot behálózó összeesküvés szálait az Alpha Protocol ügynökeként.



Bár az extra (kb. hat hónap) fejlesztési idő alatt a grafika csinosítására is futotta, biztosak lehetünk benne, hogy nem "szépségével" lopja be magát szívünkbe az Alpha Protocol. A szerepjátékoktól szokatlan modern környezet, valamint a számtalan lehetőség és a Planescape: Torment atyja által jegyzett történet újszerű és egyedi élménnyel ajándékozhatja meg a műfaj rajongóit.



Amennyiben a PC-s változat beszerzése mellett döntenénk, akkor készüljünk fel a telepítést követő egyszeri online aktiválásra, valamint az öt gépre szabott telepítési korlátra. Az aktiválásokat bármikor vissza lehet vonni, ha esetleg másik gépre szeretnénk felpakolni a játékot. Ezzel a felhasználóbarát módszerrel elkerülhető az a kellemetlenség, hogy öt telepítés után hívhatjuk a supportot, vagy rosszabb esetben hajíthatjuk ki a korongot. Ugyanez a DRM látja majd el a Steames verzió védelmét is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)