Hirdetés

Alpha Protocol gameplay trailer

|

Az Obsidian Entertainment legújabb szerepjátéka gyilkos iramot diktál, ha párbeszédekről van szó. Nehéz időkben gyors döntéseket kell hozni.

Hirdetés

A legújabb összeállításnak köszönhetően öt kemény percen keresztül csodálhatjuk az Alpha Protocol játékmenetét, amiből kiderül néhány érdekesség. Ilyen például az egyelőre szépnek nem nevezhető grafika, de mivel még van vagy fél év a bemutatóig, egyelőre nem fogok kötözködni és más elemekre koncentrálok.



Az egyik ilyen, hogy mielőtt bevetésre indulnánk, el kell döntenünk, melyik frakciónak szeretnénk dolgozni. Ez jelentős mértékben befolyásolja a küldetés menetét. Nem mindegy ugyanis, hogy állig felfegyverkezve kell frontális támadást indítanunk, vagy nesztelenül kell belopakodnunk a célterületre, esetleg valaki másnak kiadva magunkat hazudhatunk az őrök képébe.



A párbeszédeket illetően általában három lehetőség áll rendelkezésünkre: Michael lehet laza, agresszív, vagy profi és célra törő. Olykor azonban egy negyedik opció is megnyílik előttünk, ami már túllép a verbális kommunikáció keretein. Ilyenkor esetleg kilyuggatjuk a pofátlan mókust, de az is elképzelhető, hogy közelebbrői is megismertetjük vele a bárpult cirádáit.
Az Alpha Protocol gyakorlatilag a lehetőségek és a döntések játéka - ezt részletesen kifejtettük korábbi előzetes írásunkban - lesz, ha sikerül tartani a februárról októberre módosított megjelenési dátumot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)