Hirdetés

Alpha Protocol - Már tervezőasztalon a folytatás

|

Még meg sem jelent az első rész, de az Obsidian már elkezdte az ötletelést az esetleges folytatáson.

Hirdetés

Ráadásul még csak nem is a fejlesztőcsapat, hanem a kiadó (Sega) képviseletében nyilatkozó Constantin Hantzopoulos árulta el, hogy már folyik az Alpha Protocol következő felvonásának előkészítése.



Egy podcastban hangzott el, hogy egy maroknyian már kitartóan tesztelgetik a játékot, s gyűjtik az ötleteket a folytatáshoz. Szintén Hantzopoulos úr szájából hangzott el, hogy remekül halad a rovarírtás, és a tesztelés alatt felmerült 40.000 programhibát majdnem mind kijavították. A megmarad "hibák" egy része inkább tekintendő afféle feature-nek, amelyeket nem távolítanak el a végleges verzióból sem, hacsak nem hatnak negatívan a játék minőségére. Amit pedig nem sikerül rápaszírozni az aranylemezre, az megy az Alpha Protocol 2-be. Úgy tűnik, a Sega optimista a játékot illetően, amire meg is van minden oka, elvégre az év egyik legjobban várt szerepjátékáról beszélünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)