Hirdetés

Alpha Protocol - Megjelenés októberben

|

Idén októberben bemutatkozik az Obsidian szerepjátéka, hosszú hallgatás után Alpha Protocol híreket kaptunk a Sega-tól.

Hirdetés

Októberben egyengethetjük Michael Thorton amerikai ügynök befuccsolt karrierjét, kinek útjában bérgyilkosok és kényeztetésre szoruló hölgyeményeket találhatunk. Mindezt szerepjáték csomagolásban kapjuk kézhez ősszel, globális megjelenésről szóló beszámolók érkeztek az Obsidian főhadiszállásáról. Nevezett fejlesztőstúdió munkásságához szorosan kapcsolódnak a KOTOR II és Neverwinter Nights 2 névre hallgató sikeres alkotások. Ígéreteik szerint fordulatos és izgalmas történettel operál az Alpha Protocol, mely képzeletbeli világok helyett napjainkban játszódik valós helyszíneken. Az Obsidian saját harcrendszerén felcseperedő szerepjáték PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokon kerül megjelenésre - mint említettük - idén októberben. Alpha Protocol előzetesünkből többet is megtudhattok játékmenetéről és harcrendszeréről.

 

alpha_protocol.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)