Hirdetés

Alpha Protocol - Nem kell ölnöd, ha nem akarsz

|

Az Obisidian szerepjátéka anélkül lesz végigjátszható, hogy akár egyszer is bepiszkítanánk kezünket mások vérével.

Hirdetés

Személyes, kötelezően megvásárolandó játékokat tartalmazó listám élén tanyázik az Obsidian Entertainment soron következő szerepjátéka, az Alpha Protocol.



Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a modern kémtörténet a választások játéka lesz, ami valljuk be, csakis jót tehet egy valamirevaló szerepjátéknak. Michael Thorton karakterét úgy alakíthatjuk szánk íze szerint - mármint a képességeit, és nem a nemét vagy a mellméretét -, hogy kiváló lövészt, robbantási szakértőt, besurranót, nagydumás nagycsávót, szívdöglesztő liliomtiprót, Bruce Lee-reinkarnációt, és még egy csomó egyebet kapjunk végeredményként. Az viszont egészen új hír, hogy az Alpha Protocol végigjátása során nem muszáj összevéreznünk a kezünket, azaz lehetőség nyílik rá, hogy egyetlen gyilkosság elkövetése nélkül is megismerjük a történetet az elejétől a végéig. Ki tudja, talán még egy öcsipont (achievement), vagy egy trófea (trophy) is leesik a végén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)